Geos

Episoade video HD complete,updatate saptamanal.In fiecare sambata la 20:30 pe antena 1.Bendeac imita personaje precum Fernando,Marian Vanghelie,Telecomandatii Mirel si Dorel,Gigi Becali,Florin Piersic,Perversul de pe Targu Ocna.

  • RSS

Generalul Surdu ajunge cu stimata doamna Surdu la cinema 3d.

Din seria scatchuri vechi valoroase reinventate de Mihai Bendeac,In puii mei prezinta astazi "Toma Caragiu si actorul debutant"

Raluca Badulescu asteapta sa fie recensate si provoaca un adevarat circ cu recenzorul.

Bujor isi indeplineste visul si ajunge sa se joace la pacanele in Las Vegas.Nicusor de la Braila isi vede si el visul implinit si afla ca toata bautura din cazino este gratis.Bujor isi iese rapid din fire si incepe sa loveasca aparatele si reuseste cu greu sa evite sa fie evacuat.Nicusor nu prea are noroc la ruleta dar in schimb Bujor castiga un milion de dolari la pacanele.In continuare,Nicusor de la Braila si Bujor cainta impreuna melodia "unul e Bujor".Bineinteles,in final Bujor pierde toti banii la poker.

Revine la in puii meei...Marean Vanghelie! Desi se lasa greu convins sa primeasca televiziunea in casa lui,pe parcurs primarul de la sectorul 5 devine foarte ospitalier si povesteste reporterului si implicit telespectatorului despre copilaria lui si despre obiectele din casa care ii provoaca amintiri.

Dinescu este si bucatar si ospatar si patronul unui restaurant chinezesc.

Celebrul doctor din Galati,doctoral Bacalbasa ajunge la locul unui accident rutier.