Geos

Episoade video HD complete,updatate saptamanal.In fiecare sambata la 20:30 pe antena 1.Bendeac imita personaje precum Fernando,Marian Vanghelie,Telecomandatii Mirel si Dorel,Gigi Becali,Florin Piersic,Perversul de pe Targu Ocna.

  • RSS

A inceput "in puii mei"

Sambata 10 octombrie ora 20:00,a inceput "in puii mei".
O premiera asteptata de mult.Vroiam sa vad daca Mihai Bendeac ii poate inlocui pe cei de la Divertis care si-au facut bagajele si au plecat la pro tv,alungati de noul tatuc al divertismentului.
Show-ul incepe promitator,amuzant cu Naomi la examenul pentru permisul de conducere.M-am amuzat.Continua apoi cu un moment "Filozofic" cu inmormantarea "Bunului Simt" la romani.Personal partea asta mi s-a parut ca nu are treaba cu divertismentul sau cine stie, poate in unele momente sunt depasit.Sa-i dam credit.
Am vazut personaje noi precum Nati Meir,Mircea Basescu,Florin Chilian (doamne ce bine il imita),Irinel Columbeanu. Acestea,impreuna cu obisnuitele personaje imitate de Bendeac pe care le-a adus de la prima tv,Marian Vanghelie,Mircea Solcanu,Traian Basescu,Fernando de la Caransebes au dus spre o reusita,spre o noua emisiune de succes.
Mihai Bendeac este talentat.Ne-a demonstrat-o.Omul chiar are potential.Sunt un contestatar al lui in ceea ce ii priveste caracterul dar oameni buni,in seara asta a reusit,ne-a pacalit si de data asta.Bravo lui.Omul poate,de ce sa nu-i recunoastem meritele ?Bravo lui.
Ne promite in continuare personaje noi cum ar fi :Vadim Tudor,Stelian Tanase,Mircea Dinescu,Silviu Prigoana,Paul Pacuraru,Radu Mazare,Sorin Ovidiu Balan,Stefan Banica jr.,Regele Mihai,Adrian Paunescu,Mircea Geoana,Banel Nicolita,Nicolae Ceausescu,Dan Diaconescu,Mihai Gadea,Ion Cristoiu,Florin Piersic,Sorinel Copilul de Aur,Gabriel Cotabita,Radu Cazan,Lucian Bolcas,Sergiu Nicolaescu,Cristi Minculescu,Marko Bela,Victor Ciutacu si altii.
Sper sa fie bine .Si pentru el si pentru noi toti,sa putem urmari o emisiune de calitate care sa ne faca sa uitam de rele,de necazuri.