Geos

Episoade video HD complete,updatate saptamanal.In fiecare sambata la 20:30 pe antena 1.Bendeac imita personaje precum Fernando,Marian Vanghelie,Telecomandatii Mirel si Dorel,Gigi Becali,Florin Piersic,Perversul de pe Targu Ocna.

  • RSS

in puii mei 9 octombrie Antena 1-Episoade noi

Emisiunea in puii mei a revenit cu un nou sezon.Gigi Becali proaspat sosit de la Bruxelles se plimba prin Bucuresti insotit de nepotul sau,Virgil;asculta muzica bisericeasca in Rolls Royce-ul lui si nu uita sa viziteze fosta sa locuinta,Parchetul.Mult asteptatul Fernando.
Personaje noi precum perversul de pe Targu Ocna a fost "apostat" de doi batranei pe care i-a linistit imediat cu deja prea cunoscuta miscare "perversa de pe Targu-Ocna".Irinel Columbeanu se distreaza cu cele doua blonde pe melodia lui Daniel Buzdugan "el e iri si face doar prostii ".Marian Vanghelie doreste sa se apere de lupta cruda din PSD si de cainii vagabonzi si pentru asta s-a inscris la un curs de karate.
Mult asteptatul Fernando s-a intors:fernado este vanzator la farmacie ! Bineinteles se transforma intr-un vanzator de droguri.
Florin Piersic face o vizita la stomatologie ca sa se trateze la...ochi.
EPISOADELE VOR FI POSTATE CAT MAI CURAND POSIBIL !