Geos

Episoade video HD complete,updatate saptamanal.In fiecare sambata la 20:30 pe antena 1.Bendeac imita personaje precum Fernando,Marian Vanghelie,Telecomandatii Mirel si Dorel,Gigi Becali,Florin Piersic,Perversul de pe Targu Ocna.

  • RSS

In puii mei ,sambata ,25 decembrie

Astazi,de la ora 20:30, intalnirea fatala Gigi vs Gigi care va rupe audientele.Gigi Becali il primeste pe Mihai Bendeac la palat.Gigi Becali il invita pe Bendeac la o mica calatorie prin palat unde ii arata o colectie de tablouri.Latifundiarul ii face sosiei sale un cadoul cu portretul lui si ii cere sa nu isi mai puna sutien niciodata,pentru ca este contrar principiilor crestinesti .Bendeac a promis ca ultima oara cand va juca rolul travestitului Naomi va fi de revelion,pentru ca are programul deja facut.
Se pare ca printre personaje revin Perversul de pe Targu Ocna si Ricardo-care se pricepe la tot, alaturi de cersetorii deja arhicunoscuti Flocea si Mucea Bamboocha.Astazi Flocea si Mucea merg cu colindul si reusesc doar sa provoace un mare dezastru.Fernando de la Caransebes apreciaza spiritul Craciunului se imbata si... impodobeste bradul.
Telecomandatii primesc o vizita speciala:Mos Craciun ii viziteaza pe Mirel si Dorel care nu se descurca prea bine cu poeziile.In schimb canta cate o melodie de-a lui Connect-R si Ozone.Marian Vanghelie este politist la circulatie si il opreste pe Mos Craciun pentru...ilegalitati in trafic.
Va asteptam pe blog dupa finalul emisiunii(in jurul orei 22:00) pentru a revedea cele mai tari momente !