Geos

Episoade video HD complete,updatate saptamanal.In fiecare sambata la 20:30 pe antena 1.Bendeac imita personaje precum Fernando,Marian Vanghelie,Telecomandatii Mirel si Dorel,Gigi Becali,Florin Piersic,Perversul de pe Targu Ocna.

  • RSS

Mihai Bendeac a anuntat recent ca Antena 1 ,, a cumparat show-rile " lui pe o perioada de 3 ani.
Este important de mentionat ca Mihai Bendeac nu a precizat nimic despre noua editie "in puii mei" care ar trebui sa inceapa undeva prin luna octombrie a anului curent.
Aceasta poate inseamna ca are si alte planuri pentru o noua emisiune de divertisment ce ar intra in grila in locul emisiunii "in puii mei".
Mihai Bendeac anunta inca de asta-vara ca noul sezon al probabilei "noii emisiuni" ne va soca...rau de tot.Este important de mentionat ca Mihai Bendeac a sustinut o serie de spectacole stand-up comedy in aceasta vara si pana nu demult mentiona ca ar dori ceva asemanator si la tv,in genul Seinfeld.
Ramane de vazut daca vedeta de la antena 1 va pastra brandul "in puii mei" ,destul de criticat de cei din lumea televiziunii si apreciat ca fiind un nume foarte prost ales,sau daca va incepe o alta emisiune,intr-un alt format.