Geos

Episoade video HD complete,updatate saptamanal.In fiecare sambata la 20:30 pe antena 1.Bendeac imita personaje precum Fernando,Marian Vanghelie,Telecomandatii Mirel si Dorel,Gigi Becali,Florin Piersic,Perversul de pe Targu Ocna.

  • RSS

Bendeac il sustine pe Honorius Prigoana

A.S. Emisiunea revine in februarie dar nu uitati sa vizitati acest blog pentru informatii picante.
Desi s-a declarat in repetate randuri apolitic,Mihai Bendeac si-a anuntat oficial sprijinul(doar la nivel moral) pentru Honorius Prigoana.In unul din posturile sale de pe blogul personal,Mihai Bendeac si-a manifestat admiratia fata de baiatul lui Silviu Prigoana si vede in el un viitor presedinte al Romaniei.
Cu toate ca adversarul lui Honorius duce o campanie murdara in care oamenii lui i-au distrus afisele,i-au taiat bannerele,Bendeac are incredere in el ca va reusi si sustine ca datorita educatiei alese din SUA pe care a dobandit-o cat a studiat acolo,nu va riposta in nici un fel,poate o va face doar aratand ce i se intampla.
Personal replica lui Silviu Prigoana care a spus ca "fiti fericiti ca nu am pus-o pe Bahmuteanca sa candideze" mi se pare deplorabila si nu i-a facut decat rau fiului sau in campania pe care o duce.Mai nou am vazut spoturi publicitare cu Honorius Prigoana pe Etno tv si pe Taraf Media(da,televiziunea aia de manele).Cu toate astea el se dezice de imaginea de "baiatu' lui tata" spunand ca prietenii lui l-au ajutat in campanie si tatal lui nu a facut decat minimum necesar.
Eeh tot 2 baieti are tata si am vazut-o si la fiul cel mic Silvius Prigoana(recunosc am cautat pe google numele lui) care la 17 ani are toata sustinerea tatalui sau sa umble cu tot felul de fetite vedete-porno.Dar baiatu' ala e chiar urat...si atat.
Poate baiatu' asta mai mare chiar are ceva de spus si sa-l vedem ce stie sa faca in afara de a conduce Lamburghini-ul primit de la tatal lui.Sa nu catalogam totusi,o masina scumpa si o situatie financiara buna nu inseamna neaparat ca omul asta nu vrea sa faca bine.Sa-i dam o sansa.Sa dam tuturor o sansa.De ce nu ? A venit si randul tinerilor.