Geos

Episoade video HD complete,updatate saptamanal.In fiecare sambata la 20:30 pe antena 1.Bendeac imita personaje precum Fernando,Marian Vanghelie,Telecomandatii Mirel si Dorel,Gigi Becali,Florin Piersic,Perversul de pe Targu Ocna.

  • RSS


Pe blogul personal al lui Mihai Bendeac a inceput sa scrie si Emanuel Parvu(Margica).Toti se intreaba insa cine este el.Ei bine Margica este un fost coleg de facultate al sau de la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L Caragiale,Bucuresti.
Daca la primul post Parvu a scris pe blog datorita faptului ca pierduse un pariu,de data aceasta el i-a facut un serviciu lui Bendeac care are un program deosebit de incarcat.Printre alte ocupatii se numara si scrierea urmatoarelor 2 episoade din emisiunea "in puii mei"(speram sa revina cat mai repede).
In continuare va invit sa urmariti un mini-interviu realizat de Alexandra M. Paun in 4 Iul 2005 lui Mihai Bendeac si Margica(Emanuel Parvu) pentru "cinemagia.ro".In acea perioada Bendeac era inca student si nu ajunsese inca sub aburii celebritatii.
Alexandra Paun: Voi ati terminat facultatea, sau sunteti inca studenti?
Emanuel Parvu: Anul asta, sa dea Dumnezeu.
Mihai Bendeac: (il intrerupe) A scris asta o lucrare de licenta de 25 de pagini...
A.P.: Si examenul practic?
M.B.: Eu sunt cu practica, el e cu teoria; numara pagini..
Alexandra M.Paun continua "Cei care dau mereu o sansa filmului romanesc i-au putut vedea impreuna si pe ecran, la cinemateca Union in filmul neconventional si 100% independent al lui Florin Piersic Jr. Eminescu versus Eminem.
Pe Mihai Bendeac l-am remarcat inca de anul trecut in Milionari de week-end, iar interpretarea sa la debut direct in lung-metraj i-a adus multe aprecieri."
Sursa citata si foto:www.cinemagia.ro